19 mei. Villa Rams Woerthe. Op uitnodiging.

19 mei 2022

Waar huur ik een fluisterboot? Wat is een leuk terras in de buurt? Is er een festival of expositie? Om onze gasten nog beter hun weg te laten vinden door het gebied ontwikkelden wij een nieuwe toeristische app én een beleefmagazine. De app helpt bezoekers direct op weg en geeft praktische tips over locaties en activiteiten. Het magazine vertelt het verhaal van het gebied. Het staat vol magische verhalen en praktische informatie die een bezoeker niet mag missen.

Op donderdag 19 mei ontvangen wij ondernemers en andere stakeholders in Villa Rams Woerthe voor de officiële presentatie van de app en het magazine. Wethouder Bram Harmsma neemt de app in gebruik en ontvangt het eerste magazine. Daarna volgen workshops over het gebruik van de app. Ook kunnen de ondernemers gelijk een aantal magazines meenemen voor hun gasten.

Vanaf 19 mei kan iedereen de app downloaden in de bekende appstores. Het magazine voor bezoekers én inwoners wordt door heel Steenwijkerland verspreid.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Abonneer je op de nieuwsbrief!

Cookies helpen onze diensten te verlenen. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies. Meer informatie