Woensdagavond 28 december vanaf 17:30 tot 21:00 uur organiseert Staatsbosbeheer een magische lichtjes wandeling door De Weerribben. Loop vanaf het bezoekerscentrum in Ossenzijl een prachtig verlichte route. Onderweg word je verrast door sfeervolle tafereeltjes en kun je genieten van een legende die wordt verteld bij een kampvuur. Kom na de wandeling opwarmen met een kop warme chocolademelk of glühwein met wat lekkers erbij. Een mooie avond voor jong en oud. Geniet je ook mee? Geef je dan snel op.

De lichtjeswandeling is onder voorbehoud van voldoende deelname. Opgave is verplicht en kan via: excursies-weerribben@staatsbosbeheer.nl of 06 – 55715706. Kosten van deze wandeling zijn voor volwassenen € 8.50. Kinderen tot en met 12 jaar € 7.00. Er worden in tijdsloten gewerkt van 10 minuten, in overleg kan er een tijdslot worden bepaald. Start van de wandeling: Hoogeweg 27, 8376 EM Ossenzijl.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Abonneer je op de nieuwsbrief!

Cookies helpen onze diensten te verlenen. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies. Meer informatie