21 maart Lancering gebiedscampagne 2024 bij Villa Bodelaeke

Op donderdag 21 maart wordt de gebiedscampagne 2024 Nationaal Park Weerribben-Wieden gepresenteerd. De campagne bouwt voort op de vorig jaar gelanceerde slogan (én thema van het Business Gala) ‘Mooi dat je d’r bent’. Social media spelen in de nieuwe campagne een grote rol. Ook nieuw zijn acties gericht op de Duitse markt. Uiteraard ontbreken ook radiocommercials en buitenreclame niet.

Tijdens de avond (inloop 19.00 | start 19.30 | netwerkborrel 21.30) worden de campagne en de materialen onthuld, krijg je een update over de projecten van MarketingOost, geeft ons reclamebureau een kijkje in de keuken van het creatieve proces en stellen de gastheren van Villa Bodelaeke zichzelf en hun bedrijf voor. 

De lancering van de gebiedscampagne wordt georganiseerd door stichting Nationaal Park Weerribben-Wieden, MarketingOost en Businessclub Steenwijkerwijkerland. Aanmelden kan hier.

21 maart 2024
Lancering  gebiedscampagne NPWW 2024
Villa Bodelaeke Giethoorn
19.30-22.00 uur

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Abonneer je op de nieuwsbrief!

Cookies helpen onze diensten te verlenen. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies. Meer informatie