Werkorganisatie

Sinds mei 2021 heeft de stichting, naast een bestuur, ook een werkorganisatie. De werkorganisatie bestaat uit een directeur en 3 gebiedsontwikkelaars en een communicatieadviseur (2,9 fte). Daarnaast werkt de werkorganisatie nauw samen met IVN en Tineke Knorren op het gebied van promotie, educatie en communicatie. Ieder teamlid heeft een eigen portefeuille.

Het team

Herald Nobel – Directeur a.i. en Communicatie
Contact

Ik ben Herald Nobel. Na vele omzwervingen zit ik echt op mijn plek. Als manager en communicatieadviseur werkte ik in uiteenlopende organisaties. Van groot tot klein. Daar kwam het vak van trainer bij. En een tijdje lang het gastheerschap van een B&B. Mijn liefde voor natuur en landschap zet ik nu in om de vele prachtige verhalen uit het Nationaal Park te vertellen. In woord en beeld. Daarbij put ik inspiratie uit de geschiedenis, verhalen van inwoners en mooie initiatieven van ondernemers.


Nicolette Bolté – Proeftuinen, marketing en aanbodontwikkeling
Contact

Ik ben Nicolette Bolté. Sinds bijna twee jaar ben ik 1 dag in de week werkzaam als gebiedsontwikkelaar voor het Nationaal Park Weerribben-Wieden. Naast deze rol ben ik marketingdocent aan de opleiding Tourism Management. Juist deze twee expertises combineer ik in mijn portefeuilles ‘Proeftuinen’ en ‘Marketing’. Ik ben er trots op dat ik op deze manier een mooie bijdrage aan dit prachtige gebied mag leveren. En het gaat niet alleen om toerisme, maar juist ook over landbouw en natuur. Elke keer is het weer genieten van de uniekheid van het prachtige landschap en de trotste bewoners met hun mooie verhalen!


Sharon Jagt – Gebiedsontwikkelaar Duurzaam Toerisme

Contact

Ik ben Sharon Jagt. Sinds begin 2023 ben ik als Gebiedsontwikkelaar Duurzaam Toerisme aan de slag bij Nationaal Park Weerribben-Wieden. Vanuit mijn achtergrond in ontwikkelingssociologie, mens-natuur relaties en duurzaam toerisme zit ik hier helemaal op mijn plek. Tijdens mijn stage heb ik al een kijkje mogen nemen in dit adembenemende gebied, en was ik al snel verliefd op de natuur en de mensen die dit Nationaal Park maken tot wie ze is. De natuur en de mens zijn namelijk in alles verbonden en kunnen elkaar gigantisch versterken, wat zeker blijkt hier in de Weerribben-Wieden. Ik zet me dan ook iedere dag vol verwondering in om te zorgen dat iedereen kan genieten en op zijn plek is in dit unieke stukje van Nederland.


vacature – Natuur en Landelijk gebied
Contact


Projectleden

Thea Peters (IVN) – Gebiedseducatie


Tineke Knorren – Promotie en communicatie

Cookies helpen onze diensten te verlenen. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies. Meer informatie