In de herfstvakantie van 20 tot en met 29 oktober bruist het van de activiteiten in Nationaal Park Weerribben-Wieden. Er is voor iedereen wat te doen! Ontdek jouw activiteit in de Beleefweek agenda.

Nationaal Park Weerribben-Wieden is een levend landschap vol verhalen! Het verdronken dorp Beulake. De pracht en praal van Villa Rams Woerthe in Steenwijk. De herintroductie van de otter. De kunstschilders van Giethoorn. Stormen en dijkdoorbraken die het landschap vormden. De grafheuvels op het Eeserveld…

In Nationaal Park Weerribben-Wieden struikel je over de verhalen. Sommige verhalen nemen je mee, ver terug in de tijd. Andere zijn veel nieuwer. En nog elke dag ontstaan er weer nieuwe verhalen.

Tijdens de Beleefweek met als thema ‘Levend Landschap vol verhalen’ worden de verhalen verteld en kan je het prachtige gebied herontdekken door deel te nemen aan tal van activiteiten. Er is voor ieder wat wils. Speciaal georganiseerd voor de inwoners in en rond Nationaal Park Weerribben-Wieden, maar uiteraard zijn ook bezoekers van harte welkom! Kijk hier voor alle info.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Abonneer je op de nieuwsbrief!

Cookies helpen onze diensten te verlenen. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies. Meer informatie