Dag voor de ondernemer (en Gastheer/Gastvrouw) in het Nationaal Park.

Presentatie Gebiedspromotiecampagne 2023. Ben je erbij?

Nationaal Park Weerribben-Wieden en IVN organiseren 20 maart 2023 een dag voor ondernemers in het Nationaal Park. ‘s Ochtends vindt de voorjaarsbijeenkomst van het netwerk Gastheer/Gastvrouw van het Landschap plaats (alleen voor leden). Uiteraard kunt u genieten van een heerlijke lunch. In de middag 2 workshops, een informatiemarkt én een inkijkje in de gebiedspromotiecampagne 2023. Aan het einde van de dag een bezoek aan de werf van ‘t Venose Skutien VN66 en een netwerkborrel.

Foto Bertrik Hakvoort

Ondernemerssafari netwerk Gastheer/Gastvrouw van het Landschap

Voorjaarsbijeenkomst van het netwerk Gastheer/Gastvrouw van het Landschap. Een inspirerende ochtend met updates uit het landschap, een stadswandeling door Vollenhove en een netwerkactiviteit. Uiteraard is er de gelegenheid om je folders en brochures te delen, je jaarsticker voor 2023 op te halen, te netwerken en vooruit te blikken op de activiteiten en ideeën voor 2023. 

20-03 | 09.30-13.00 uur | ‘t Akkertien Vollenhove | IVN/NPWW
(Alleen voor leden van het netwerk)


Foto Bertrik Hakvoort

Ondernemersfestival Nationaal Park

Een middag in het teken van ondernemen in het Nationaal Park. Met de presentatie van de nieuwe gebiedspromotiecampagne 2023. En inspirerende workshops over het merk NPWW en innoveren in hospitality. Ook hoor je alles over het Horeca College Weerribben-Wieden en maak je kennis met de makers van Lekkers uit de Kop. Afsluitend een bezoek aan de werf van ‘t Venose Skutien VN66 en een netwerkborrel.

20-03 | 14.00-17.15 uur | ‘t Akkertien Vollenhove | NPWW


Aanmelden voor de Ondernemerssafari IVN Gastheren/Gastvrouwen van het Landschap (alleen voor leden) en/of de lunch en/of het Ondernemersfestival NPWW kan vanaf nu via onderstaande button. Je bent van harte welkom.

Mooi als je d’r bent.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Abonneer je op de nieuwsbrief!

Cookies helpen onze diensten te verlenen. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies. Meer informatie