Groen Traineeship komt naar Nationaal Park Weerribben-Wieden!

Dit jaar wordt de Landelijke Dag van het Groen Traineeship gehouden in Nationaal Park Weerribben-Wieden! Het Groen Traineeship is een beproefde en succesvolle formule om bevlogen jongeren en jongvolwassen vrijwillig in te zetten voor de missie van groene organisaties. De jongeren werken samen aan een concreet project en vergroenen zo hun CV. De organisaties krijgen extra slagkracht en de mogelijkheid hun jongeren kennis te laten maken met de organisatie!

Tijdens de Landelijke dag maken tientallen jongeren kennis met de prachtige natuur van Nationaal Park Weerribben-Wieden. Bovendien is dit de einddag van het traineeship ‘de Kennisspecial’ en krijgen de jongeren de kans om mee te doen met 24 uur Natuur! Het belooft een geweldige dag te worden, vol excursies, workshops en een heuse onderdompeling in de prachtige natuur van Overijssel. Meer over het Groen Traineeship lees je hier.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Abonneer je op de nieuwsbrief!

Cookies helpen onze diensten te verlenen. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies. Meer informatie