Tijdens de 12e atelierroute op 7 en 8 oktober a.s. kan bij 46 kunstenaars op 38 locaties genoten worden van vele kunstvormen. Het motto is dit jaar: De Kunst afkijken. De ateliers zijn tijdens dit weekend geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Veel kunstuitingen
Er is een breed scala aan kunst te zien bij de diverse deelnemers. In 3-D bijvoorbeeld keramiek, glas, hout, sieraden maar ook in 2-D, zoals schilderijen en grafiek.

Verloting
Onder de bezoekers zullen 10 originele kleurenhoutsneden van Harm Visserman worden verloot.

Overzichtstentoonstelling
In Kulturhus De Eendracht te Giethoorn is een overzichtstentoonstelling met werk van de deelnemende kunstenaars. Hier zijn ook zes gastexposanten. Deze hebben hier tijdens het weekend van de Atelierroute hun atelier ingericht.

De tentoonstelling is gedurende de hele maand oktober tijdens  de openingstijden van het Kulturhus te bezoeken.

Op de website www.atelierouteweerribbenwieden.nl is te zien welke kunstenaars meedoen aan de atelierroute.

De organisatie van de Atelierroute wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële toezegging van de gemeente Steenwijkerland en het Prins Bernhard Cultuurfonds

De organisator van de Atelierroute, de Kunstkring Steenwijkerland, hoopt op een  mooi weekend met veel (en vooral tevreden) bezoekers.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Abonneer je op de nieuwsbrief!

Cookies helpen onze diensten te verlenen. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies. Meer informatie