VOL Lancering gebiedspromotiecampagne/ ontbijtsessie

5 april 2023 | Theater de Meenthe Steenwijk | 08.00-10.00 uur | OP UITNODIGING

Op 5 april 2023 presenteert stichting Nationaal Park Weerribben-Wieden (NPWW) haar nieuwe gebiedspromotiecampagne 2023. Voor deze campagne is een slogan ontwikkeld die uitdrukking geeft aan het gastvrije, soms wat eigenzinnige karakter van het gebied: Mooi dat je d’r bent.

Het beeld wordt onthuld tijdens de lancering op 5 april in de Meenthe

Nieuwe en bestaande kwaliteitsbezoekers

De campagne richt zich op de kwaliteitsbezoeker die al in het gebied is. Bijvoorbeeld door ze tips te geven over bijzondere plekken en evenementen. Of, door ze de verhalen te vertellen over het bijzondere gebied. Ook zijn er communicatiemiddelen gericht op de potentiële bezoeker. Met de campagne wil NPWW de bekendheid van het gebied vergroten en bezoekers verleiden juist ook in het voor- en naseizoen lekker te komen wandelen, fiets, varen en verblijven. NPWW voert de campagne uit in opdracht van de gemeente Steenwijkerland in samenwerking met een groot aantal partners, ondernemers en aanbieders.

Op uitnodiging

Ondernemers en aanbieders zijn persoonlijk uitgenodigd voor de ontbijtsessie op 5 april 2023 in Theater de Meenthe in Steenwijk. Wethouder Bram Harmsma en parkdirecteur Harold Viscaal lanceren de campagne. Voorafgaand is er een streekproductenontbijt en een Barista met heerlijke koffie. Na afloop kunnen de campagnematerialen gelijk meegenomen worden. Ook start vanaf 5 april de distributie van materialen in het Nationaal Park Weerribben-Wieden.

Ben je ondernemer/aanbieder en heb je de uitnodiging gemist? Stuur dan even een mail. Dan krijg je alsnog een uitnodiging.

Lancering gebiedspromotiecampagne/ontbijtsessie
5 april 2023
08.00-10.00 uur
Theater de Meenthe Steenwijk
door stichting Nationaal Park Weerribben-Wieden

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Abonneer je op de nieuwsbrief!

Cookies helpen onze diensten te verlenen. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies. Meer informatie