Speciaal voor iedereen met én zonder groene vingers organiseert Stichting Duurzaam Steenwijkerland een reeks lezingen en workshops. Eetbaar landschap ontwerper Babbe Hengeveld komt naar het Infopunt Duurzaam Doen in Steenwijk. Ze neemt je mee in de wereld van klimaat adaptieve tuinen, mulchen, natuurlijke plantmiddelen, eetbare planten en stekken. Babbe deelt graag haar kennis en geeft je volop praktische tips. Alle avonden zijn gratis te bezoeken. Geef je daarom snel op, want er is beperkt plek.

Lezing 7 mei: klimaat adaptieve tuinen

Workshop 17 mei: mulchen & natuurlijke plantmiddelen

Workshop 7 juni: eetbare planten

Lees meer hier.

Locatie & tijd

De lezing en workshops worden gehouden bij het Infopunt Duurzaam Doen aan de Kerkstraat 4 in Steenwijk. Vanaf 19.15 uur ben je van harte welkom. Om 19.30 uur starten we en rond 21.00 uur sluiten we af.

Reserveer nu je plek

Voor de gratis lezing en workshops is beperkt plaats. Dus zorg ervoor dat je jouw plek op tijd reserveert door een e-mail te sturen naar info@dzst.nl. Geef in de mail aan voor welke avond(en) je je opgeeft en met hoeveel personen je komt. Graag tot dan!

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Abonneer je op de nieuwsbrief!

Cookies helpen onze diensten te verlenen. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies. Meer informatie