VOL | Presentatie natuurgids Weerribben-Wieden. Bezoekerscentrum De Wieden.

Tijdens de presentatie van de nieuwe Crossbill Guide over Weerribben-Wieden, op donderdag 26 oktober tijdens de Beleefweek, nemen schrijver Dirk Hilbers en Albert Corporaal je mee op reis door dit unieke natuurgebied. Aan de hand van deze nieuwe natuurgids vertellen ze meer over het ontstaan van het landschap en alles wat daarin te beleven en ontdekken valt.

Wat zijn de beste plekken voor vogels, planten, vlinders of libellen in het Nationaal Park Weerribben-Wieden en directe omgeving? Waar liggen de mooiste moerasbossen en trilvenen?  De Crossbill natuurgids Weerribben-Wieden beantwoordt deze en nog veel meer natuurvragen. De gids beschrijft de 25 mooiste natuurroutes, waarin je de meest bijzondere natuurgebieden bezoekt. Je ontdekt alle soorten landschappen, krijgt tips om bijzondere planten en dieren te vinden en wordt gewezen op landschappelijke, historische en ecologische monumenten. Uitgebreide achtergrondinformatie over landschap, flora en fauna maken deze gids compleet.

Wij nodigen je van harte uit voor de presentatie Crossbill Guide Weerribben-Wieden op donderdag 26 oktober 2023. 



Bezoekerscentrum De Wieden Natuurmonumenten
Sint Jansklooster
26 oktober 2023
20:15-22.30 uur
GRATIS ENTREE
Beperkt aantal plaatsen.
Max. 2 deelnemers per aanmelding.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Abonneer je op de nieuwsbrief!

Cookies helpen onze diensten te verlenen. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies. Meer informatie