Uitstralen wie je bent en waar je voor staat is belangrijk. Dit geldt voor mensen, maar ook voor een gebied als Nationaal Park Weerribben-Wieden. Wat wil je als gebied uitstralen? Wanneer mensen aan Weerribben-Wieden denken, welk beeld wil je dan dat ze hebben? Hiervoor is het belangrijk dat Nationaal Park Weerribben-Wieden een sterke en duidelijke identiteit heeft, die herkenbaar is voor iedereen en meegenomen kan worden in de communicatie van alle stakeholders in het gebied.

Uiteindelijk zal er een belofte worden gedaan over het gebied (Nationaal Park Weerribben-Wieden is…), een aantal kernwaarden omschreven worden en het eigen gebiedsverhaal duidelijk worden. Het resultaat wordt weergegeven in een merkgids. Deze merkgids kan gebruikt worden als richtlijn voor communicatie-uitingen van stakeholders in Nationaal Park Weerribben-Wieden. Dit zorgt voor uniformiteit en uiteindelijk herkenbaarheid bij zowel bezoekers als bewoners.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Abonneer je op de nieuwsbrief!

Cookies helpen onze diensten te verlenen. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies. Meer informatie