Nationaal Park Weerribben-Wieden kan niet zonder de inzet van vele vrijwilligers. Met hun hulp krijgen wij veel voor elkaar! Vrijwilligers geven onder andere voorlichting in de bezoekerscentra, hooien de kwetsbare hooilandjes, begeleiden schoolgroepen, geven excursies en monitoren bepaalde soorten.

Heeft u interesse om als vrijwilliger bij Natuurmonumenten in De Wieden aan de slag te gaan? Neem dan contact op Bezoekerscentrum De Wieden, telefoon: 0527 – 205660 of kijk op de website voor meer informatie.

Heeft u interesse om als vrijwilliger bij Staatsbosbeheer in De Weerribben te werken? Neem dan contact op met Buitencentrum Weerribben, telefoon 0561 477 272 of kijk op de website voor meer informatie.

Heeft u interesse om als vrijwilliger bij Schoonewelle Centrum Natuur en Ambacht te helpen? Kijk dan voor meer informatie op de website of neem contact op met telefoonnummer 038-3866555.

Heeft u interesse om actief te worden bij IVN Afdeling Noordwest Overijssel? Meer informatie en de contactgegevens vindt u op de website.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Abonneer je op de nieuwsbrief!

Cookies helpen onze diensten te verlenen. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies. Meer informatie